Topprankad hundförsäkring!

Moderna Djurförsäkringars hundförsäkring Trippel är topprankad av oberoende Konsumenternas Försäkringsbyrå. Jämförelsen görs utifrån fyra kriterier: veterinärvård, självrisk, livförsäkring, begränsningar och hur nöjda våra kunder är enligt Svensk Kvalitetsindex. Framförallt utmärker sig våra självriskvillkor som långt bättre än snittet.

– Vi jobbar ständigt för att förbättra våra produkter så att våra försäkringstagare ska få de bästa försäkringsprodukterna och den bästa servicen. Att vi nu ligger i toppen är ett bevis på att vi har lyckats i vår ambition, säger Benito Guiance, chef för Moderna Djurförsäkringar. - Vi är väldigt glada över att vi kan erbjuda våra kunder och deras fyrbenta vänner Sveriges bästa hundförsäkring.

Exklusivt för försäkringen är att tillgång till hundpensionat vid hundägarens egen sjukdom ingår i grundpaketet. Moderna Djurförsäkringar erbjuder tre olika försäkringspaket, alla med samma generösa självriskvillkor.

– Vi vill som försäkringsbolag värna om både djurets och djurägarens bästa. Vi ser det därför som en självklarhet, och inte en lyx, att ens hund ska tas väl om hand när man själv inte kan. Genom att bidra till att lösa vardagspusslet för hundägare tror vi att fler personer kan våga ta steget till att skaffa hund.

Se hela jämförelsen hos Konsumenternas försäkringsbyrå.

banner vad kostar en hundförsäkring