• Vad innebär att vara bonuskund på Moderna försäkringar?

    När du köper din djurförsäkring och samtidigt har ytterligare en bonusgrundande försäkring hos Moderna försäkringar blir du automatiskt bonuskund. I Moderna försäkringar ingår även Atlantica och Bilsport & Mc. Som bonuskund får du rabatter på dina försäkringar samt en självriskreducering. Läs mer om att vara bonuskund.

    Du blir inte bonuskund om du har flera djurförsäkringar eller flera bilförsäkringar. Har du däremot djurförsäkring och bilförsäkring får du 5% rabatt på dina försäkringar. För varje ny sorts försäkring får du ytterligare 5%, d v s Bil + Hem + Djur ger totalt 10% rabatt.