• Vad innebär att vara bonuskund på Moderna försäkringar?

    När du köper din kattförsäkring och samtidigt har ytterligare en bonusgrundande försäkring hos Moderna försäkringar, Atlantica eller Bilsport & Mc så blir du automatiskt bonuskund. Som bonuskund får du rabatter på dina försäkringar samt en självriskreducering. Läs mer om att vara bonuskund.

    Du blir inte bonuskund om du har flera djurförsäkringar eller flera bilförsäkringar. Har du däremot kattförsäkring och bilförsäkring får du 5% rabatt på dina försäkringar. För varje ny sorts försäkring får du ytterligare 5%, d v s Bil + Hem + Katt ger totalt 10% rabatt.