Företagsförsäkringar

Produktblad

Nedan finner du produktblad och övriga blanketter för Modernas företagsförsäkringar. Det är viktig information om hur försäkringen fungerar, notera dock att denna information endast är en kortfattad produktinformation. För komplett information hänvisar vi till de fullständiga villkoren i Villkorsbanken. Försäkringsförmedlare kan svara på frågor gällande följande dokument.

Tjänsteresekort

Här kan du ladda ned pdf och ta del av tjänstereskort för din tjänsteresa. Skriv ut, klipp ut kortet och fyll i försäkringsnummer, den arbetsgivare du jobbar för samt ditt namn. Försäkringsnumret kan du få av din arbetsgivare, din försäkringsförmedlare eller om du kontaktar oss: 0200-21 21 20.

 

Teckna försäkring

Hos oss tecknar du din försäkring via sakförsäkringsförmedlare. Vårt mål är att ta fram den absolut bästa lösningen för varje kund. Detta gör vi genom att du som försäkrad får tillgång till en specialist som är väl insatt i din verksamhet vid val av företagsförsäkring. På så sätt tror vi att det ger dig en bättre anpassad lösning och ett bättre skydd när skadan är framme. För att vara säkra på att vi lyckas med det låter vi oberoende försäkringsmäklare värdera våra jobb.

Har du ingen egen försäkringsförmedlare bör du kontakta en som hjälper dig att hitta rätt försäkring för dina behov. Via länken nedan hittar du medlemsföretagen i Svenska försäkringsförmedlares förening, förmedlarnas egen branschorganisation.

Medlemslista hos Svenska försäkringsförmedlares förening.

Fördelar för dig som företagskund

  • Tillsammans med försäkringsförmedlare anpassar vi försäkringslösningen för ditt företag
  • En del av Tryg-koncernen, Nordens näst största sakförsäkringsbolag
  • Lång erfarenhet av försäkring för företag
  • Erfarenhet av och nätverk för internationell försäkring
  • Vid en skada får du om du vill välja entreprenör/verkstad för att åtgärda skadan
  • Ett långsiktigt sakförsäkringsbolag
  • Egna specialiserade skadereglerare