Företagsförsäkringar

Stort eller litet, vått eller torrt

Vi försäkrar allt från mindre verksamheter till större industrier. Vår målsättning är att med hög service, kvalitet och flexibilitet kunna erbjuda anpassade lösningar som passar för just ditt företags verksamhet. Med kunder inom de flesta branscher, såväl nationellt som internationellt, har vi under åren utvecklat en optimerad organisation som står redo att hjälpa dig när det än behövs.

Redo dygnet runt, året runt

När en skada inträffar sätts försäkringsbolaget på prov. Vår skadeorganisation står redo att agera dygnet runt, landet runt, världen över. Vid mindre skador anser vi att det viktiga är en snabb och obyråkratisk hantering. Vi löser de flesta ärenden direkt över ett telesamtal eller ett mail. Vid större skador är vårt mål att direkt göra allt för att minska avbrottet i din verksamhet så att ditt företags kundrelationer upprätthålls på bästa sätt.

Vi hjälper dig!

Fördelar för dig som företagskund

  • Tillsammans med försäkringsförmedlare anpassar vi försäkringslösningen för ditt företag
  • En del av Tryg-koncernen, Nordens näst största sakförsäkringsbolag
  • Lång erfarenhet av försäkring för företag
  • Erfarenhet av och nätverk för internationell försäkring
  • Vid en skada får du om du vill välja entreprenör/verkstad för att åtgärda skadan
  • Ett långsiktigt sakförsäkringsbolag
  • Egna specialiserade skadereglerare

Produktvarianter

Nedan finner du produktblad och övriga blanketter för Modernas företagsförsäkringar. Det är viktig information om hur försäkringen fungerar, notera dock att denna information endast är en kortfattad produktinformation. För komplett information hänvisar vi till de fullständiga villkoren i Villkorsbanken. För vissa typer av företagsförsäkringar behöver vi kompletterande information. Här finns blanketter och frågeformulär som behöver fyllas i. Försäkringsförmedlare kan svara på frågor gällande följande dokument.

Cyberförsäkring

Tjänsteresekort

Här kan du ladda ned pdf och ta del av tjänstereskort för din tjänsteresa. Skriv ut, klipp ut kortet och fyll i försäkringsnummer, den arbetsgivare du jobbar för samt ditt namn. Försäkringsnumret kan du få av din arbetsgivare, din försäkringsförmedlare eller om du kontaktar oss: 0200-21 21 20.

 

Teckna försäkring

Hos oss tecknar du din försäkring via sakförsäkringsförmedlare. Vårt mål är att ta fram den absolut bästa lösningen för varje kund. Detta gör vi genom att du som försäkrad får tillgång till en specialist som är väl insatt i din verksamhet vid val av företagsförsäkring. På så sätt tror vi att det ger dig en bättre anpassad lösning och ett bättre skydd när skadan är framme. För att vara säkra på att vi lyckas med det låter vi oberoende försäkringsmäklare värdera våra jobb.

Har du ingen egen försäkringsförmedlare bör du kontakta en som hjälper dig att hitta rätt försäkring för dina behov. Via länken nedan hittar du medlemsföretagen i Svenska försäkringsförmedlares förening, förmedlarnas egen branschorganisation.

Medlemslista hos Svenska försäkringsförmedlares förening.