Möt vårt entreprenadteam

Vi har samlat på oss en hel del kunskap sedan starten 2009. Därför förstår vi våra kunders verklighet, och vet vilken skillnad rätt lösning gör i praktiken. Som kund får du alltid en kontaktperson som kan din bransch. Som förmedlare möts du alltid av en underwriter med mandat att fatta beslut.

Henrik Andersson

Senior Underwriter Egendom/Entreprenad

Henrik är brandingenjör från Lunds Tekniska Högskola och har arbetat inom försäkringsbranschen sedan 1996. Henrik jobbar mest med teknikintensiva verksamheter.

 

Benny Karlsson

Senior Underwriter Ansvar

Benny har över tio års erfarenhet som försäkringsförmedlare och är väl insatt i kundernas behov av försäkringar. Idag jobbar han med medelstora och stora kunder med särskilda behov av ansvarsförsäkringar. 

Veronica Kvist

Underwriter Grupp & Koncept

Veronica har erfarenhet från förmedlarbranschen såväl försäkringsbranschen som KAM och UW. Med mycket väl erfarenhet kring egendomsförsäkringar hjälper Veronica förmedlare med kunder inom alla segment.

Andreas Sandberg

Underwriter Företag och Motor

Med en 15-årig bakgrund inom företagsförsäkringar är Andreas en sann generalist inom företag- och motorförsäkringar och tecknar föräskringslösningar för alla typer av företagskunder, stora som små. 

Om olyckan är framme är snart vi det också

Våra skademedarbetare inom entreprenadteamet har lång erfarenhet från försäkringsbranschen och många har jobbat inom entreprenadbranschen under många år. Som ett helt team hanterar vi skador och löser olika problem samtidigt – du kommer snabbare igång med ditt företag.

Nina Lignell

Skadejurist Företag & Industri

Erik Ringqvist

Skadejurist Företag & Industri

Mats Baum

Skadejurist Företag & Industri