Moderna Garanti

Till dig som förmedlare

1. Vi gör det enkelt för dig

Vår ambition är att leverera branschledande service. Därför erbjuder vi som det enda nordiska kreditförsäkringsbolaget en personlig kreditbedömare, kortfattade villkor och en enkel onlinetjänst för företaget.

2. Personliga alternativet

Vi tror att vägen till branschledande service går genom ödmjukhet och nyfikenhet. Därför lyssnar vi på era krav och förväntningar genom Advisory Boards två gånger om året.

3. Snabb service

Hos oss får du snabb service genom Charlotte Jarnhäll och Rut Jarl på Moderna Garantis kundtjänst, som har öppet vardagar mellan 08.00 och 16.30.

Vill du samarbeta med oss? Kontakta oss på 08 684 128 55 eller maila post@modernagaranti.se.

Om Oss

Garantier används av företag som ska lämna en säkerhet i samband med fullgörande av ett kontrakt. Garantier används vanligen inom bygg- och entreprenadbranschen, där du som entreprenör ska lämna en säkerhet till beställaren i samband med fullgörandet av en entreprenad samt den efterföljande garantitiden.

Även inom orderproducerande industri kan du använda garantier, om t ex du som leverantör ska lämna säkerhet till köparen i samband med leveransen.

En garanti säkerställer att mottagaren, helt eller delvis, får ersättning om ditt företag inte kan fullgöra kontraktsvillkoren.

Moderna Garanti är en del av Moderna Försäkringar. Moderna Garanti är specialister på att ställa ut garantier och erbjuder många olika typer av garantier både i Sverige och utomlands.

Intresserad av att veta mer? Läs på Moderna Garantis hemsida.

Vi som levererar på Moderna Garanti

Leif Förare

VD
Leif har arbetat i företagsledandepositioner i mer än 20 år. Han har stor erfarenhet av Credit management och har också drivit eget företag. Leif uppskattar livets goda efter ett tufft träningspass och kan nog kallas frankofil efter sin förkärlek för Frankrike.

Cesar Arias

Cesar har lång och bred erfarenhet av kreditbedömning och har tidigare arbetat på kreditförsäkringsbolaget Atradius. Cesar uppskattar idrott i alla former och är en hängiven hammarbyare.

Emilia Hoflund

Emilia har tidigare arbetat på kreditförsäkringsbolaget Atradius och har erfarenhet av försäljning och riskbedömning inom både garanti och kreditförsäkring. Emilia gillar att sträcka ut sig på soffan, men också att inreda sin nya lägenhet.

Robert Maurer

Robert har lång erfarenhet av bank- och försäkringsbranschen. Robert var med och grundade Moderna Garanti 2008 och har också arbetat som valutahandlare i Luxemburg.Robert uppskattar umgänge med barn och barnbarn samt att totalrenovera sitt hus (börjar snart bli klart..)

Gustaf Sandberg

Gustaf har stor erfarenhet och kunskap inom affärsmannaskap och organisationsutveckling. Han har arbetat i många olika branscher i roller som t.ex. VD och försäljningschef. Gustaf gillar att snickra på huset och att komma före sonen i motionsspåret.

Charlotte Jarnhäll

Charlotte har arbetat i olika roller på Moderna och är vår expert på allt som har med data och internet att göra. Charlotte gillar god mat och dryck och inleder ofta dagen med ett träningspass.