1. Hem
 2. Moderna Försäkringar
 3. Tips och råd
 4. Gravid
 5. Följ din graviditet dag för dag med Preggers

Ingen graviditet är den andra lik, men gemensamt för de allra flesta är att det dyker upp en hel del frågor på vägen. Preggers är en app framtagen tillsammans med barnmorskor med syfte att svara på de frågor du som gravid har.

Här kan du följa din graviditet steg för steg och appens kunskapsbank uppdateras hela tiden med information du kan tänkas vilja ha på vägen. För varje graviditetsvecka ser du bilder som illustrerar ditt barns utveckling och vad som händer just nu.

Vad kan jag hitta i appen?

 • Kunskapsbank – ett ställe där all information du kan tänkas vilja ha är samlad. Den innehåller videoklipp, artiklar och poddar.
 • Matguide – ibland är det svårt att veta vad som gäller kring mat för dig som är gravid. Därför finns en lista med livsmedelsverkets samlade rekommendationer.
 • Checklista – ett enkelt sätt att skriva ner dina tankar och kom ihåg-listor kring graviditeten, allt samlat på ett ställe.
 • Träning – Här finns det träningspass som är anpassade för din aktivitetsnivå.
 • Knipövningar – Bäckenbotten är den del av kroppen som kanske jobbar hårdast under en graviditet och förlossning. Här hittar du ett litet träningsprogram för att stärka din bäckenbotten inför, under och efter du föder barn.
 • Namngenerator - Vad ska barnet heta? Ja, just det svaret finns inte i appen. Men med namngeneratorn kan du swipa bland tusentals namn och skapa gemensamma
  listor.

Och sist men inte minst….

…teckna gravidförsäkring direkt i appen

Preggers och Moderna Försäkringar är partners och därför kan du teckna din gravidförsäkring direkt i appen. Extra bra är att du som har Moderna Försäkringars gravidförsäkring erbjuds en barnförsäkring (den som ska försäkra ditt barn från att det är fött fram tills det fyller 30 år) utan att behöva fylla i en hälsodeklaration.

Varför det är så extra bra att slippa kan du läsa om här

AuthorPlaceHolder
Kajsa Ihre Copywriter