Anmäl skada kattförsäkring

Har din katt blivit sjukt eller råkat ut för en olycka? Här nedan hittar du den information som du behöver för att få hjälp av din kattförsäkring.

Är du osäker på om du behöver åka till veterinären - kontakta FirstVet, din veterinär direkt i mobilen. Du har tre kostnadsfria videomöten per år.
katt lägger sin tass i en hand

1. Direktreglering

De flesta veterinärkliniker kan hjälpa dig med en direktreglering. Du betalar din självrisk, och den del av veterinärkostnaderna du eventuellt ska stå för, på kliniken och regleringen är nu avklarad för din del. Moderna Djurförsäkringar och kliniken avslutar nu regleringen tillsammans.
Öppettider för direktreglering är 08:00-16:00.

Är det av någon anledning inte möjligt att göra en direktreglering så kan du skicka in dina kvitton till oss i efterhand.

2. Anmäl din skada via Mina sidor

Om du redan har varit hos veterinären och själv har betalat kostnaden för besöket, så skickar du in dina kvitton till oss i efterhand. Du anmäler enklast en skada genom att logga in på Mina sidor. Välj försäkringen som gäller för den skadade katten och ”anmäl skada”.

Mina sidor

3. Anmäl skada via webformulär

Om du redan har varit hos veterinären och själv har betalat kostnaden för besöket, så skickar du in dina kvitton till oss i efterhand. Du anmäler en skada genom att använda vårt webformulär.
Fyll i alla uppgifter om katten och vad som har hänt i formuläret och bifoga de kvitton eller övriga underlag som efterfrågas.

Har du frågor och funderingar kan du ringa oss på 0200-213213. Vi hjälper dig gärna!