Vi ersätter gärna fuktskador. Men stänger hellre av kranen i tid.

På Moderna Företag & Industri vet vi att bränder, fukt och skadedjur kan orsaka skador för stora belopp. Men vi vet också att det som ofta kostar mest är avbrottet när verksamheten står stilla. Därför har vi tagit fram ett skadeförebyggande erbjudande tillsammans med Anticimex.

Som kund får du kostnadsfri rådgivning som minimerar risken för bränder, fuktskador och angrepp från skadedjur. Dessutom får du rabatt på lösningar som ökar säkerheten på jobbet, och en förmånligare försäkring om något ändå händer. Men det gör det ju inte när man tänker efter före.

 
Så här fungerar vårt skadeförebyggande erbjudande:

  • Fri rådgivning – Som kund får du kostnadsfri rådgivning från Anticimex, som ser över din verksamhet och identifierar eventuella risker.
  • Partnerrabatt – Om du behöver får du rabatterat pris på produkter och tjänster.
  • Fördelaktigare försäkring – Om du drabbas av brand, fukt eller skadedjur, trots att du genomfört förebyggande åtgärder, får du förmånligare försäkringsavtal.

Förebygg avbrott med Anticimex.

Anticimex är experter på att skapa säkra miljöer för företag. Med kontor i hela landet och på 17 marknader världen över hjälper de dig att skapa en trygg och hållbar verksamhet var du än är. 

  • Brand – Genom brandsensorer, brandsläckare och systematiskt säkerhetsarbete kan du stoppa och förebygga bränder innan de gör större skada.
  • Vattenskador – Om du har fått en vattenskada i din fastighet eller behöver hjälp med alla steg från skadebesiktning via fuktmätning till torkning kan Anticimex hela processen och anpassar metoderna till den skada som drabbat dig.
  • Skadedjur – Anticimex Smart är ett system med intelligent teknik som effektivt hindrar skadedjur från att ta sig in.

Kund hos Moderna Försäkringar

Är du inte redan kund hos oss men vill bli det rekommenderar vi att du går in på www.sfm.se och söker upp en lokal förmedlare. Våra försäkringar säljs endast av oberoende försäkringsförmedlare, som är fria att rekommendera den bästa lösningen för varje kund. 

Mer information

Vill du veta mer om vårt skadeförebyggande erbjudande för brand, vattenskador och skadedjur? Ladda ner produktbladet nedan.

Ladda ner produktblad här.

Kom igång idag!