25-28/9 sker underhåll på vår webb. Du kan då inte räkna på försäkring, anmäla skada eller logga in på Mina Sidor. Läs mer.

Vi lagar gärna rutan. Men ser hellre till att den inte krossas.

På Moderna Företag & Industri vet vi att det inte är inbrottet som kostar. Utan avbrottet. Därför har vi tagit fram ett skadeförebyggande erbjudande för dig tillsammans med Nokas och SmartDNA. Som kund får du kostnadsfri rådgivning och rabatt på produkter och tjänster som ökar tryggheten. Dessutom får du också en förmånligare försäkring om olyckan ändå skulle vara framme.

Så här fungerar vårt skadeförebyggande erbjudande.

  • Fri rådgivning – Som kund får du kostnadsfri rådgivning från våra partners Nokas och SmartDNA.
  • Partnerrabatt – Behöver du förebyggande åtgärder får du rabatterat pris på produkter och tjänster från våra partners.
  • Fördelaktigare försäkring – Om du drabbas av inbrott eller liknande, trots att du genomfört förebyggande åtgärder, får du förmånligare försäkringsvillkor.

Öka tryggheten på jobbet med Nokas.

Nokas är Nordens ledande leverantör av trygghetstjänster för företag och organisationer. Som kund får du en anpassad lösning för ditt företag, som ökar tryggheten genom en kombination av bevakning, larm och teknik. 

  • Bevakning – Från stationära ordningsvakter till mobil bevakning enligt schema.
  • Larm – Nokas larmcentral är bemannad dygnet runt, året om och kan kopplas till inbrottslarm, brandlarm, personlarm mm.
  • Teknik – Öka säkerheten genom kameraövervakning, lås, passagesystem och mycket mer.

 Stöldmärk din egendom med SmartDNA.

Med SmartDNA kan du förse alla företagets tillhörigheter med en osynlig, biologisk stöldmärkning som är spårbar av polisen. Eftersom märkningen effektivt binder personer till brott är den också effektiv när det gäller att förebygga dem.

  • SmartDNA Heavy Duty – Biologisk stöldmärkning för verktyg, maskiner, fälgar, metaller.
  • SmartDNA Kontor – För datorer, datorer, kontorsutrustning etc.
  • SmartMarine Protection – För båtar, ATV, skoter osv.

Kund hos Moderna Försäkringar

Är du inte redan kund hos oss men vill bli det rekommenderar vi att du går in på www.sfm.se och söker upp en lokal förmedlare. Våra försäkringar säljs endast av oberoende försäkringsförmedlare, som är fria att rekommendera den bästa lösningen för varje kund. 

Mer information

Vill du veta mer om vårt sakdeförebyggande erbjudande  för stöd, inbrott och skadegörelse? Ladda ner produktbladet nedan.

Ladda ner produktblad här.

Kom igång idag!