Vi strävar efter att ha de bästa företagsförsäkringarna. Och nu ser vi till att de inte behövs.

På Moderna Företag & Industri vet vi att skador och olyckor kan innebära kostsamma avbrott för verksamheten. Även om man valt en företagsförsäkring med branschens mest flexibla skadereglering. Därför går vi ett steg längre och ser till att den inte behövs. Tillsammans med Nokas, Smart DNA, Anticimex och TrueSec erbjuder vi skadeförebyggande åtgärder som förhindrar små och stora olyckor på jobbet. Från inbrott, stölder och skadegörelse till bränder, fuktskador och cyberattacker. Som kund får du gratis rådgivning och rabatt på trygghetstjänster från våra partners. Dessutom får du fördelar i försäkringen om olyckan ändå skulle vara framme. Men det har du ingen glädje av om du väljer ett försäkringsbolag som tänker efter före. 

Se filmen här om hur vi förebygger olyckor och brott

SÅ HÄR FÖREBYGGER VI AVBROTT

Förhindra inbrott, stölder och skadegörelse.

Var femte företag drabbas nån gång av inbrott. Många fler råkar ut för stölder och skadegörelse. Därför samarbetar vi med Nokas och Smart DNA. Smart DNA ger företagets tillhörigheter en unik kod som är spårbar av polisen. Och inte särskilt populär bland tjuvar.

Läs mer här

Ladda ner produktblad här

Stoppa bränder, fuktskador och skadedjur.

En genomsnittlig brand eller fuktskada kan få stora konsekvenser för verksamheten. Den goda nyheten är att många skador kan förebyggas genom erfarenhet och smarta tekniklösningar. Det första är gratis, det andra får du rabatt på som kund hos Moderna. 

Läs mer här

Ladda ner produktblad här

Minska risken för cyberattacker

Hälften av alla cyberattacker drabbar småföretag, vilket ofta skapar stora kostnader. Tillsammans med TrueSec ser vi över företagets IT-säkerhetsrisker för att reducera sårbarheter och konsekvenser av en potentiell cyberattack. 

Läs mer här

VÅRA PARTNERS

Nokas är en totalleverantör av säkerhetslösningar för privat och offentlig verksamhet i hela Norden. Som vår partner erbjuder de rådgivning, bevakning, larmtjänster och teknik.

Anticimex är experter på att skapa säkra och hållbara miljöer för företag sedan 1937. Som vår partner erbjuder de rådgivning, tjänster och produkter i 17 länder.

SmartDNA minskar risken för stölder genom biologiskt DNA som ger föremål en unik spårbarhet, och binder misstänkta förövare till brottsplatsen. 

Charles Taylor är experter på att hantera cyberskador och dataintrång, och är verksamma i 29 länder.

TrueSec är en global IT-expert med spetskompetens inom digital säkerhet och förebyggande rådgivning och åtgärder för cyberbrott.Kom igång idag!

Jag är intresserad av att förebygga