Barnfamiljerna i fokus när Moderna och Akademikerförsäkring fördjupar samarbetet

Moderna Försäkringar och Akademikerförsäkring förstärker sitt långvariga samarbete genom ett förbättrat erbjudande till barnfamiljer. Nu erbjuds Akademikerförsäkrings medlemmar att teckna även barnförsäkring och gravidförsäkring.

– Vi värnar om att våra medlemmar ska kunna teckna bra försäkringar genom livets alla skeden och det gäller även under perioden när man är föräldrar eller är på väg att skaffa barn. Vi är väldigt glada över att vi nu kan erbjuda individuella barnförsäkringar och gravidförsäkring med förmånliga villkor till våra medlemmar, säger Lisen Thulin, VD på Akademikerförsäkring.

I februari blev det möjligt för medlemmarna att teckna barnförsäkring till rabatterat pris och under mars erbjuds även Modernas nya gravidförsäkring. I samband med lanseringen har även rabattmodellen för de medlemmar som har fler försäkringar hos Moderna förbättrats och innebär samlingsrabatt och lägre självrisk.

‒ Nu storsatsar vi på barnförsäkringsområdet och vi är oerhört glada över att vår mångåriga partner Akademikerförsäkring är först ut i denna satsning och erbjuder sina medlemmar vår barnförsäkring och vår helt nya gravidförsäkring, säger Linnéa Ecorcheville, VD Moderna Försäkringar.

Genom partnerskapet med Akademikerförsäkringar erbjuds 283 000 akademiker Modernas försäkringar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Linnéa Ecorcheville, VD på Moderna Försäkringar
E-post: linnea.ecorcheville@modernaforsakringar.se
Telefon: 070-766 22 42

Lisen Thulin, VD på Akademikerförsäkring
E-post: lth@akademikerforsakring.se
Telefon: 0707-444 899

Om Moderna Försäkringar
Moderna Försäkringar är en utmanare på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder sakförsäkringar för det moderna företaget och individen. Moderna är en del av Tryg som är en av Nordens största försäkringskoncerner. I Moderna ingår även varumärkena Atlantica, Moderna Djurförsäkringar och Bilsport & MC. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Om Akademikerförsäkring
Akademikerförsäkring förmedlar gruppförsäkringar till medlemmar i Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter. Verksamheten ägs av Akademikertjänst som i sin tur ägs av samma förbund vars medlemmar de försäkrar.

Ladda ner pressmeddelande