Moderna Försäkringar erbjuder topprankade försäkringar för det moderna företaget och för individen. Vi är en del av Trygg-Hansa och ägs av en av Nordens största aktörer, Tryg Forsikring. Moderna Försäkringar har som vision att göra livet enklare, vilket genomsyrar hela kundresan – från köp till skadehantering. Vi jobbar ständigt för att utveckla våra produkter utifrån vad kunden verkligen behöver.

Här kan du läsa mer om samgåendet med Trygg-Hansa.

Våra försäkringar

Vi har ett brett utbud av sakförsäkringar. Hos oss kan du exempelvis teckna barnförsäkring, personförsäkring, bilförsäkring och hemförsäkring. Vi är dessutom specialister inom båtförsäkring, MC-försäkring, entusiastförsäkring samt hundförsäkring och kattförsäkring. Som kund får du nischad kompetens hos våra varumärken Atlantica, Bilsport & MC och Moderna Djurförsäkringar.

Välkommen till oss!

Trygg-Hansa

Moderna Försäkringar är en del av Trygg-Hansa. Försäkringsgivare är Trygg-Hansa Försäkring filial, 106 26 Stockholm, Bolagsverket org.nr 516403-8662, filial till Tryg Forsikring A/S, Erhvervsstyrelsen CVR-nr 24260666, Klausdalsbrovej 601, DK-2750 Ballerup, Danmark

Trygg-Hansa står under tillsyn av Finanstilsynet Danmark/ Finansinspektionen Sverige. Momsregistreringsnummer: SE663000077301

Här kan du läsa mer om Trygg-Hansa.

En del av Tryg - Nordens största försäkringskoncern

Moderna Försäkringar är en del av Trygg-Hansa, filial till Tryg Forsikring A/S i Danmark. Tryg är noterat på OMX Nordic Exchange Copenhagen. På Trygs hemsida hittar du mer finansiell information om koncernen.