Moderna Försäkringar erbjuder topprankade försäkringar för det moderna företaget och för individen. Vi är en del av Trygg-Hansa och ägs av en av Nordens största aktörer, Tryg Forsikring. Moderna Försäkringar har som vision att göra livet enklare, vilket genomsyrar hela kundresan – från köp till skadehantering. Vi jobbar ständigt för att utveckla våra produkter utifrån vad kunden verkligen behöver.

Här kan du läsa mer om samgåendet med Trygg-Hansa.

Våra försäkringar

Vi har ett brett utbud av sakförsäkringar. Hos oss kan du exempelvis teckna barnförsäkring, personförsäkring, bilförsäkring och hemförsäkring. Vi är dessutom specialister inom båtförsäkring, MC-försäkring, entusiastförsäkring samt hundförsäkring och kattförsäkring. Som kund får du nischad kompetens hos våra varumärken Atlantica, Bilsport & MC och Moderna Djurförsäkringar.

Välkommen till oss!

Trygg-Hansa

Moderna Försäkringar är en del av Trygg-Hansa. Försäkringsgivare är Trygg-Hansa Försäkring filial, 106 26 Stockholm, Bolagsverket org.nr 516403-8662, filial till Tryg Forsikring A/S, Erhvervsstyrelsen CVR-nr 24260666, Klausdalsbrovej 601, DK-2750 Ballerup, Danmark

Trygg-Hansa står under tillsyn av Finanstilsynet Danmark/ Finansinspektionen Sverige. Momsregistreringsnummer: SE663000077301

Här kan du läsa mer om Trygg-Hansa.

En del av Tryg - Nordens största försäkringskoncern

Moderna Försäkringar är en del av Trygg-Hansa, filial till Tryg Forsikring A/S i Danmark. Tryg är noterat på OMX Nordic Exchange Copenhagen. På Trygs hemsida hittar du mer finansiell information om koncernen.

Visselblåsarfunktion

Här kan du läsa om Trygs visselblåsarfunktion och hur du gör för att rapportera ett missförhållande.

bild_ommoderna.jpg