Gravidförsäkring

Gravidförsäkring – en viktig start på livet

Väntar du barn? Vår gravidförsäkring ger trygghet för dig och ditt barn, så att du kan fokusera på din graviditet och den lilla bebisen som du längtar så mycket efter.

En gravidförsäkring är det enda försäkringsskyddet som finns för ditt ofödda barn, eftersom du inte kan teckna en barnförsäkring förrän barnet är fött. Den kan även hjälpa dig att få ersättning för exempelvis graviditetskomplikationer, något som sällan ingår i andra sjuk- eller olycksfallsförsäkringar.

Du kan teckna gravidförsäkringen när som helst under graviditeten, men ju tidigare desto bättre.

Försäkra det finaste du har!

  • Lång erfarenhet av gravidförsäkringar
  • Skydd för både dig och ditt barn
  • Teckna när som helst under graviditeten

OBS! Informationen nedan gäller endast dig som redan har en gravidförsäkring hos Moderna Försäkringar.

Villkoret innehåller exakt information om vad din försäkring täcker och hur vi ersätter dig vid en eventuell skada. Det är villkoret, tillsammans med ditt försäkringsbrev, som är ditt avtal.

Förköpsinformationen är en sammanfattning av den försäkring du vill teckna. Spara den och läs igenom för att se om den stämmer överens med vad du behöver för försäkringsskydd.

Produktfaktabladet beskriver försäkringen kortfattat. Det kallas också för IPID och är ett bra underlag för att jämföra försäkringar mellan olika bolag.

Viktigt! Läs alltid igenom villkor och förköpsinformation innan du tecknar din försäkring. Efter att du tecknat finns all information, tillsammans med ditt försäkringsbrev, på Mina Sidor. Om du valt att inte vara digital kund hos oss får du all information hemskickad – kom ihåg att spara den på ett säkert ställe.

Äldre villkor

Ärrtabeller