Bilsport och MC lanserar ny hemsida

Idag lanseras en ny hemsida för Bilsport och MC. Sidan kommer att ha Bilsport och MCs nya färger och kommer att vara responsiv.

Bilsport och MC är ett av Moderna Försäkringars nischvarumärken. Försäkringen riktar sig mot motorsportsentusiaster som behöver specialutvecklade försäkringar för sina entusiastbilar, motorcyklar och veteranmopeder. 

-Vi har byggt om hemsidan från bilsport-mc.com till bilsportmc.se för att våra kunder lättare ska kunna teckna nya försäkringar, göra skadeanmälan eller hitta information, oavsett om de sitter vid en dator, eller surfar via telefon eller surfplatta, säger Patrik Lundholm, chef för webbutveckling, Moderna Försäkringar.

Utöver försäkringstjänster kommer bilsportmc.se även innehålla en motorguide med artiklar och tips till den som kör MC, veteranbil eller veteranmoped samt ett kalendarium över kommande motorsportevenemang. Ytterligare en nyhet på hemsidan är möjligheten att teckna entusiastbilsförsäkring direkt på nätet. Inom kort kommer man även kunna teckna veteranmopedförsäkring via den nya sidan bilsportmc.se, som gick live den 24 mars 2017.

Uppgraderingen av webtjänster inom Bilsport och MC ligger i linje med Moderna Försäkringars ambition att vara i framkant av försäkringsbranschens digitala förändringsresa.

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Lundholm, chef för webbutveckling, Moderna Försäkringar

Telefon: +46 (0)707 816 782

E-mail: patrik.lundholm@modernaforsakringar.se