Jonas Billberg blir ny vice VD på Moderna Försäkringar

Efter en omfattande rekryteringsprocess för att hitta en ny vice VD, har Moderna Försäkringar signerat avtal med Jonas Billberg. 

Jonas har mer än 17 års erfarenhet från försäkringsbranschen och har haft ett flertal ledande roller på If, så som svensk Privatmarknadschef, chef för mäklad företagsaffär samt ett antal roller inom strategisk affärsutveckling. De senaste två åren har Jonas varit Vice VD på norska försäkringskoncernen INSR Insurance Group ASA (fd Vardia).

-Jag har under mina år i branschen alltid uppfattat Moderna Försäkringar som ett spännande, kundfokuserat och framåtlutande bolag. Jag är mycket glad över att få möjlighet att vara med och leda Moderna Försäkringar de kommande åren. Företaget är redo och i en god position för att ta nästa steg i sin utveckling och jag är övertygad om att vi går mot en än mer framgångsrik period framöver, säger tillträdande Vice VD Jonas Billberg.

Jonas börjar framåt sommaren och kommer att ingå i ledningsgruppen för privatmarknad och arbeta mycket nära VD:n Leif Eliasson i arbetet med att leda Moderna Försäkringar mot företagets nya strategiska mål.

-Jonas har just den kompetens och drivkraft som behövs nu när företaget går in i en ny, intensiv utvecklingsfas. Han kommer att vara en nyckelperson i att utveckla vår verksamhet, framförallt inom Privat och Affinity. Jag är mycket glad över att han har valt att komma ombord på Moderna, säger Leif Eliasson, VD Moderna Försäkringar.