Moderna Försäkringar blir försäkringspartner till KVD Bil

KVD Bil förmedlar årligen ca 26 000 begagnade bilar på sin sajt kvd.se, vilket gör sajten till en av Sveriges största auktionssajter för begagnade bilar. Nu ingår KVD Bil ett avtal med Moderna Försäkringar avseende bilförsäkring för KVDs kunder.

-Vi är mycket nöjda över att kunna erbjuda våra kunder den trygghet som Modernas bilförsäkring innebär. Dessutom har Moderna ett tilltalande sätt att se till kundens behov, vilket i detta fall speglar sig i prova-på perioden som ingår i försäkringen, säger Thomas Lundqvist, ansvarig för kunderbjudande på KVD Bil.

Kunder till KVD kommer bli erbjudna att antingen teckna en prova-på-försäkring i tre månader alternativt en rulla-ut-försäkring i 7 dagar. När försäkringen går ut får kunden ett erbjudande om att teckna en förlängning.

-Det finns en naturlig koppling mellan KVDs verksamhet och vår egen och genom samarbetet med KVD kan vi förhoppningsvis nå en större krets med våra produkter. Vi är väldigt glada över förtroendet som vi har fått att försäkra KVD-kunders bilar, säger Christopher Almroth, försäljnings- och marknadschef på Moderna Försäkringar.

För mer information, vänligen kontakta:

Christopher Almroth, Försäljning och marknadschef Moderna Försäkringar
email: christopher.almroth@modernaforsakringar.se
mobil: 0723 888 512

Thomas Lundqvist, ansvarig för kunderbjudande på KVD Bil
email: Thomas.lundqvist@kvd.se
mobil: 073 558 31 07