Moderna Försäkringar förlänger långvarigt samarbetsavtal med Elkjøp

Moderna Försäkringar har förlängt sitt nordiska avtal med den norska teknikkoncernen Elkjøp i ytterligare tre år. Med 425 varuhus i Norden är Elkjøp, som bl.a. äger svenska teknikkedjan Elgiganten, Nordens största återförsäljare av elektronik och vitvaror.

− Vi är väldigt glada över det fortsatta samarbetet med Elkjøp. Genom deras distributionskanaler når vi ut till en stor marknad med väldigt många potentiella kunder. Med nästan 2 miljoner gällande produktförsäkringar har vi byggt upp omfattande förståelse och erfarenhet kring vad som krävs för att erbjuda bästa möjliga trygghet. Vi ser nu fram mot att utveckla framtidens försäkringslösningar för retail tillsammans med Elkjöp, säger Daniel Karlsson, chef för Affinity, Moderna Försäkringar.

Avtalet innebär att Elkjøps kunder erbjuds att teckna försäkring när de handlar i en av butikerna i Sverige, Finland, Norge och Danmark samt på webben. Varje år hjälper Moderna Försäkringar över 90.000 skadedrabbade nordiska kunder med reparation eller ny produkt.

− Våra kunder har haft stor nytta av Modernas produktförsäkringar i många år och det gläder oss att fortsätta erbjuda våra kunder riktigt bra försäkringslösningar tillsammans med ett innovativt försäkringsbolag, säger Lorentz Jacobsen, chef för Aftersales & Services, Elkjøp Nordic.

För mer information, vänligen kontakta:

Daniel Karlsson
Daniel.karlsson@modernaforsakringar.se
+46 700 892 869