Moderna Försäkringar går in som huvudsponsor för Max Salminens OS-satsning 2020

Moderna Försäkringar har påbörjat ett nytt sponsorsamarbete med OS-guldmedaljören Max Salminen inför hans kommande 0S-satsning i klassen Finnjolle, Tokyo 2020.  Kollaborationen påbörjas samtidigt som Moderna Försäkringar rullar ut en ny tre-års-strategi.

-Jag blev väldigt glad när Moderna Försäkringars VD, Leif Eliasson, hörde av sig till mig angående ett samarbete. Dessutom har de en väldigt spännande 2020-satsning framför sig i och med deras nya strategi. En satsning som har mycket gemensamt med min egen, säger Max Salminen, OS-guldmedaljör i Starbåt 2012.

Det ömsesidiga samarbetet kommer att avse allt från varumärkesexponering på båt, segel och kläder till att Max stöttar Moderna Försäkringar i deras kommande kampanjer och vid t.ex. personal- eller kundevent.

-Vi ville sponsra Max för att han, likt oss, har ett ambitiöst mål att nå år 2020, att vinna i sin gren. Den uthållighet, utmanaranda och vinnarskalle som präglar hans yrkesutövande, kommer även vi behöva anamma i vår resa framåt. Vi har dessutom mycket att lära oss av en elitidrottare som Max vad det gäller taktiskt utförande av en strategi, säger Leif Eliasson, VD för Moderna Försäkringar. 

För mer information, vänligen kontakta:
Zoe Mutami, pressansvarig Moderna Försäkringar,
zoe.mutami@modernaforsakringar.se

Susanne Salminen, presskontakt för Max Salminen
swe33.sailing@gmail.com