Moderna Försäkringar i nytt samarbete med Hammarby Fotboll

Moderna Försäkringar bygger vidare på konceptet med idrottsklubbar i Stockholmsregionen och tecknar nu ett treårigt exklusivt samarbetsavtal med Hammarby Fotboll. Det innebär att klubbens anhängare kan teckna försäkringar hos Moderna där upp till 10 procent av försäkringspremien tillfaller idrottsklubben.

- Vi är stolta och glada över det nya avtalet med Hammarby Fotboll. Det är ett viktigt bevis för att vårt idrottskoncept är attraktivt på marknaden. Hammarby Fotboll har haft mest publik i hela Norden under senaste året så potentialen är betydande i vårt kommande samarbete, säger Christopher Almroth, försäljningschef på Moderna Försäkringar.

- Vi är väldigt nöjda över avtalet med Moderna Försäkringar. Moderna har visat på engagemang och insikt i de diskussioner vi haft. Det är en modern typ av sponsor som vet att det krävs ett aktivt samarbete med klubben för att nå framgång i sitt sponsorskap, säger Henrik Kindlund, VD Hammarby Fotboll.

Samarbetet mellan Moderna Försäkringar och Hammarby Fotboll lanseras 24 mars 2015. Försäkringarna kan tecknas via modernaforsakringar.se/hammarby och via Modernas kundservice.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christopher Almroth, försäljningschef Moderna Försäkringar
Telefon: +46 723 88 85 12
E-post: christopher.almroth@modernaforsakringar.se

Henrik Kindlund, VD Hammarby Fotboll
Telefon: +46 70-256 64 44
E-post: henrik.kindlund@hammarbyfotboll.se

Ladda ner pressmeddelande