Moderna Försäkringar och AIK Fotboll i nytt avtal

AIK Fotboll och Moderna Försäkringar har tecknat ett 3-årigt samarbetsavtal. Moderna Försäkringar är en del av Tryg, Nordens näst största försäkringskoncern med mer än 2,8 miljoner privatkunder och över 140 000 företagskunder. Samarbetet innebär att AIK:s supportrar erbjuds att teckna försäkringar där en del av premien tillfaller fotbollsklubben.

Moderna fortsätter att stärka sin position i idrottssverige som en attraktiv samarbetspartner för svensk föreningsverksamhet. AIK Fotboll är ett av Sveriges starkaste varumärken, och vi är stolta över att utvecklas tillsammans med AIK de närmsta åren säger Christopher Almroth, försäljningschef på Moderna Försäkringar. AIK Fotboll grundades 1891 och har idag runt 500 000 anhängare runt om i Sverige.

"Moderna har visat sig vara en innovativ och bra partner som erbjuder våra medlemmar attraktiva försäkringar. Vi hoppas att många medlemmar ser en fördel i att vara med och stötta klubben samtidigt som man får sitt försäkringsbehov tillgodosett". Säger Niklas Nestlander, marknadschef på AIK Fotboll. Samarbetet mellan Moderna Försäkringar och AIK Fotboll lanseras 14 januari 2015.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christopher Almroth, försäljningschef Moderna Försäkringar
Telefon: + 46 723 88 85 12
E-post: christopher.almroth@modernaforsakringar.se

Niklas Nestlander, marknadschef AIK Fotboll
Telefon: +46 70 431 12 58
E-post: niklas.nestlander@aik.se

Ladda ner pressmeddelande