Moderna rekryterar Privatmarknadschef från telekombranschen

Moderna Försäkringar har rekryterat Lisa Karlsson Bruzelius som ny Privatmarknadschef. Lisa kommer närmast från Telenor och en roll som strategi- och affärsutvecklingsansvarig inom försäljningsavdelningen och har nu fått uppdraget att utveckla Modernas Privataffär i samma innovativa och kundfokuserade riktning som redan har påbörjats.

- Vår målsättning i den här rekryteringen har varit att titta bredare än bara inom försäkringsbranschen för en lämplig kandidat, och valet föll på Lisa Karlsson Bruzelius. Med sin bakgrund och erfarenhet från telekomområdet kommer hon kunna bidra med nya infallsvinklar och komplettera oss perfekt i sin roll att utveckla vår privatmarknadsaffär, säger Linnéa Ecorcheville, VD Moderna Försäkringar.

Lisa Karlsson Bruzelius kommer närmast från Telenor där hon har haft ett flertal olika roller inom försäljningsområdet. Hon har bland annat arbetat nära det operativa som försäljningsansvarig för kundservice och senast i en roll som strategi- och affärsutvecklingsansvarig för hela försäljningsorganisationen. Hon har även en bakgrund som managementkonsult på Bain & Company.

- Vi behöver ständigt förnyas och hitta värdefulla mervärden till våra kunder. Med Lisa på plats kommer vi kunna ta nästa steg att utveckla vårt arbete inom försäljning, marknad och produktområdet på samma innovativa och kundfokuserade väg som vi redan har inlett, fortsätter Linnéa Ecorcheville.

- Moderna Försäkringar är för mig en modig nytänkare inom försäkringsbranschen och jag ser verkligen fram emot att ta mig an uppdraget att utveckla privataffären och bland annat anpassa den till den digitala utvecklingen som råder på marknaden. Mina erfarenheter från en väldigt försäljningsdriven och konsumentinriktad organisation kommer förhoppningsvis komma väl till användning för att utveckla strategier som ger ännu större kundnytta för Modernas kunder, säger Lisa Karlsson Bruzelius.

Lisa Karlsson Bruzelius kommer att ingå i Modernas ledning och hon tillträder sin nya roll i början av maj.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Tove Stål, PR- och kommunikationsansvarig
E-post: tove.stal@modernaforsakringar.se
Telefon: 0709-429401

Ladda ner pressmeddelande