Räkna på din gravidförsäkring

Fördelarna med vår gravidförsäkring

  • Du som väntar barn får ett kostnadsfritt grundskydd för mamman, pappan eller partnern och barnet.
  • Krishjälp till mamman och pappan eller partnern om något allvarligt skulle hända.
  • En unik möjlighet att även teckna Modernas Barnförsäkring utan att svara på hälsofrågor, om försäkringen tecknas före graviditetsvecka 37. 
  • Försäkringen kan tecknas av den som är gravid, pappan eller partnern.

En försäkring anpassad för dig

Modernas Gravidförsäkring kan tecknas i två olika omfattningar, Gratis eller Large. Med Modernas Gravidförsäkring Gratis får du ett kostnadsfritt grundskydd. Välj Gravidförsäkring Large för att få ett bättre och mer komplett skydd. Du kan teckna försäkringen när som helst under graviditeten och den gäller tidigast från vecka 22. Om du väljer att teckna en gravidförsäkring hos oss så finns det även en unik möjlighet att teckna Modernas Barnförsäkring, som täcker ditt kommande barn, utan att svara på hälsofrågor. Du väljer själv vilken försäkring som passar just dig bäst. Du kan läsa mer om villkoren som gäller för Moderna Försäkringars Gravidförsäkring nedan.

Förköpsinformation och villkor

I försäkringsvillkoren kan du läsa mer detaljerat om de villkor som gäller för din gravidförsäkring. I förköpsinformationen har vi sammanfattat den allra viktigaste informationen från det fullständiga försäkringsvillkoret. Läs gärna förköpsinformationen så att du lättare kan ta ställning till vilken försäkring du har behov av. På ditt försäkringsbrev framgår din personliga information kring de val du gjorde när du köpte försäkringen.

Förköpsinformation