Coronaviruset: Läs här hur din försäkring gäller

Räkna pris på Studenthemförsäkring

Något stämmer inte
Något stämmer inte

Allt om personuppgifter och automatiska beslut. Läs mer

Studenthemförsäkring - endast 45 kr / månad

Vår hemförsäkring för studenter är framtagen för dig som studerar, bor ensam och har ett begränsat värde på dina ägodelar (upp till 100 000 kr). Är du sambo kan du uppgradera din försäkring till att även omfatta din sambos saker.

Försäkringen omfattar bland annat:

  • Reseförsäkring i hela världen, upp till 45 dagar
  • Ersättning för stulen cykel upp till 30 000 kr
  • Ersättning vid stöld eller överfall

Förköpsinformation och villkor

I försäkringsvillkoren kan du läsa mer detaljerat om de villkor som gäller för din Hemförsäkring. I förköpsinformationen har vi sammanfattat den allra viktigaste informationen från det fullständiga försäkringsvillkoret. Läs gärna förköpsinformationen så att du lättare kan ta ställning till vilken försäkring du har behov av. På ditt försäkringsbrev framgår din personliga information kring de val du gjorde när du köpte försäkringen. Där framgår även dina självrisker.

Försäkringsvillkor och Förköpsinformation

Om du vill teckna en försäkring är det viktigt att du läser igenom förköpsinformationen innan du bestämmer dig. Det kan även vara en god idé att spara dokumentet. Om du känner att något skydd är särskilt viktigt för dig så rekommenderar vi dig att se efter att det ingår i försäkringen. Välj det försäkringsvillkor nedan som var gällande vid den tidpunkt som skadan inträffade eller det nu gällande om du är på väg att köpa en försäkring hos oss.