Djurförsäkring

Från och med 1 januari 2023 kommer våra djurförsäkringar successivt att förnyas i Trygg-Hansa. Här har vi samlat information om samgåendet – har du andra frågor om dina försäkringar är du välkommen att kontakta oss.

Fler frågor och svar

 • Dina djurförsäkringar fortsätter att förnyas en gång om året. Från och med 1 januari 2023 kommer de att förnyas hos Trygg-Hansa. Senast 30 dagar innan det är dags får du ditt nya försäkringsbrev från Trygg-Hansa, med all information du behöver.

 • Nya hund- och kattförsäkringar tecknar du hos Trygg-Hansa.
  Ring 0771-111 110 så hjälper vi dig!  

  Om du redan har en hund eller katt försäkrad hos Moderna Djurförsäkringar, kan du även teckna nästa djurförsäkring här.
  Det gör du enklast genom att ringa 060-66 30 30.

 • Dina djurförsäkringar förnyas hos Trygg-Hansa tidigast 1 januari 2023. Det sker när din nästa försäkringsperiod börjar, det vill säga på huvudförfallodagen (se försäkringsbrevet). Senast 30 dagar innan dess får du ditt nya försäkringsbrev från Trygg-Hansa.

  Om du har flera djur försäkrade med samma huvudförfallodag kommer dessa förnyas i Trygg-Hansa samtidigt.

 • Till nästa försäkringsperiod kan vi ha gjort några förändringar, men inte på grund av att vi går samman med Trygg-Hansa. Det kan också bli en förändring i priset till exempel på grund av att din hund eller katt har blivit äldre. Du får utförlig information om din försäkring, tillsammans med försäkringsbrevet, senast 30 dagar innan förnyelsen.

 • Du anmäler en skada som vanligt genom att logga in på Mina sidor. Du hittar mer information om att anmäla en skada här: Anmäl skada.

  Du hittar all information om dina försäkringar på Mina sidor.

  Från och med 1 januari förnyas dina försäkringar i Trygg-Hansa. När din försäkring är förnyad i Trygg-Hansa hittar du all information om dina försäkringar och anmäler skada på trygghansa.se.

 • Vi hanterar ditt pågående skadeärende precis som vanligt och med samma kontaktvägar. Kontakta oss här.