1. Hem
  2. Moderna Försäkringar
  3. Artiklar
  4. 2020 hittills för Företag & Industri

Kajsa Peedu, Affärsområdeschef Företag & Industri

Vi kan alla vara rörande överens om att det har varit ett halvår som ingen kommer att glömma. Covid -19 har ställt saker på sin spets och vi har fått anpassa oss efter en situation som ingen kunde drömma om för fyra månader sedan. Men samtidigt som situationen har ställt oss inför nya utmaningar har den tvingat oss till att utvecklas i en snabbare takt än någonsin tidigare och gett oss nya insikter som vi tar med oss in i framtiden.

På Moderna har det personliga mötet och samarbetet med våra partners alltid varit en nyckel till framgång. Trots att våren har varit utmanande är jag stolt över att se hur vi som organisation lyckats ställa om för att möta de nya förutsättningarna och samtidigt lyckats bibehålla den personliga känsla som vi representerar såväl internt som externt.

Flexibel arbetsplats – samtlig personal på Moderna har idag möjlighet att arbeta hemifrån och det stora flertalet har gjort så sedan mitten av mars. Tekniken har fungerat klanderfritt och begrepp som Teams-, Zoom- och Skypemöten är idag lika naturligt som fikastund var tidigare. Kontorets roll har för alltid ändrats och vi kommer se en högre andel hemmaarbete framöver. Men i detta digitala skifte har vi lyckats behålla vårt engagemang och gemenskapen kollegor emellan – det är något vi tar med oss inför framtiden.

Digitala skadeseminarium – våra skadeseminarier är en viktig kugge i samarbetet med våra partners där vi tillsammans utbyter erfarenheter och utvecklas. Det var därför imponerande att se hur vi alla på bara några veckors varsel lyckades ställa om från fysiska till digitala möten. Vilket gensvar och vilken framgång det blev, över 400 deltagare. Detta tar vi med oss in i hösten så håll utkik efter nya datum inom kort.

Årets förmedlardisk, igen! – förutom anpassning till det rådande läget har vi under det gångna halvåret också sett en hårdnande marknad där vi varit tvungna att genomföra premiehöjningar för att möta nya krav. Den främsta orsaken är att vi vill kunna fortsätta erbjuda kunder och förmedlare en service och kvalité av högsta klass. Vi blev därför oerhört glada över att för andra året i rad utses till Årets förmedlardisk hos administratörerna och hedrande tvåa när förmedlarna valde.

Framgången i Årets förmedlardisk gav oss ett starkt kvitto på att vi fortsätter att röra oss i rätt riktning. Det är vi oerhört stolta och glada över och det ger oss kraft, energi och mod att fortsätta leverera till förmedlare och administratörer runt om i landet. Det ger oss också självförtroende att fortsätta utveckla våra fokusområden tillgänglighet, kompetens och skadehantering. Målet är så klart att fortsätta vara det självklara valet för er.

Jag vill avsluta med att tacka alla förmedlare och administratörer för ett gott samarbete under första halvåret, utan er så hade vi inte varit där vi är idag. Vi kommer fortsätta att göra ert liv enklare och vi gör det med engagemang och tillsammans med er.

Hoppas ni har en ljuvlig sommar, se till att ladda batterierna för när hösten kommer så kör vi igen!

Kajsa Peedu
Affärsområdeschef Företag & Industri

Kajsa Peedu Affärsområdeschef Företag & Industri