Ellos i samarbete med Moderna Försäkringar
Ellos i samarbete med Moderna Försäkringar

Villahemförsäkring

Omfattande och prisvärd Villahemförsäkring för dig som är kund hos Ellos

Med Modernas villahemförsäkring skyddar du ditt hem, dina saker, din tomt och din familj vid oförutsedda händelser, både hemma och på resan. Du kan även komplettera med flera av våra tilläggsförsäkringar för att anpassa försäkringen efter dina behov.

Som Ellos-kund får du alltid rabatt på hemförsäkringen hos Moderna – och upp till 20% om du samlar dina försäkringar

För dig som är kund hos Ellos:

  • Drulleförsäkring (allrisk lösöre) ingår med ett av branschens högsta ersättningsbelopp
  • 60 dagars skydd vid resa för dig och din familj
  • Försäkringen omfattar dina barn under 18 år även om de inte är skrivna hos dig

I försäkringsvillkoren kan du läsa mer detaljerat om de villkor som gäller för din villaförsäkring. I förköpsinformationen finner du en sammanfattning av den allra viktigaste informationen från det fullständiga försäkringsvillkoret. På ditt försäkringsbrev framgår din personliga information kring de val du gjorde när du köpte försäkringen. Där framgår även dina självrisker och vilket försäkringsvillkor som gäller för just din försäkring.

  • När en skada inträffar får du oftast stå för en del av kostnaden själv, en så kallad självrisk. Vad du betalar i självrisk beror på vilken omfattning av försäkring du har och vad det är som har hänt, dina självrisker definieras i ditt försäkringsbrev. För vissa skadehändelser gäller en särskild självrisk, t.ex. om du behöver rättsskydd betalar du 20% av kostnaderna.

  • I vår villaförsäkring ingår skydd för såväl ditt hus som för dina tillhörigheter – ditt lösöre. Utöver det innehåller villaförsäkringen även ett reseskydd, överfallsskydd, ansvarsskydd samt rättsskydd för dig och din familj.  Dessutom ingår skydd mot äkta hussvamp, hjälp vid identitetsstöld och skydd vid mobbing (för barn under 18 år).

För att veta att allt du behöver ingår, är det bra att läsa igenom informationen nedan. Exempelvis hittar du viktig information om försäkringen, och vad du som kund ska tänka på, i förköpsinformationen och villkoren.