Coronaviruset: Så gäller din försäkring

Tanja och Vera - The Moderna Story

Säsong 1

Tanja, 30, är singel och har inseminerat sig och Vera, 28, är sambo och lever i det ”perfekta” parförhållandet. Kolla på vår humorserien Tanja och Vera – The Moderna Story

Avsnitt 1

I första avsnittet får ni träffa barndomsvännerna Tanja, 30, och Vera, 28,  som båda är gravida i vecka 5. 

Avsnitt 2

I andra avsnittet testar Tanja en bärsele medan Vera köper en vagn, men vad är bäst och säkrast? Konkurrensen trappas upp mellan barndomsvännerna som är gravida i samma vecka. 

Avsnitt 3

Nu har barndomsvännerna Tanja och Vera kommit halvvägs i sina graviditeter. Tanja har broccoli-cravings medan Lukas är nojig över vad sambon Vera stoppar i sig. Det är dags för ultraljud – men vad är mest rätt: kolla barnets kön, eller vänta och se? 

Avsnitt 4

Gravida Vera sover så gott om nätterna att sambon Lukas blir orolig och bestämmer för sig att göra ett test: Vaknar hon av barnskrik mitt i natten? Barndomsvännerna Tanja och Vera är nu båda i vecka 30, med stigande sockersug och rusande hormoner.

Avsnitt 5

I femte avsnittet bjuder Vera och Lukas in till babyshower med pirattema. Se vad Tanja tycker om att bli flörtad med av en gäst som både är "jättesingel" och utklädd till Kapten Krook.

Avsnitt 6

Nu närmar sig förlossningen för barndomsvännerna Tanja och Vera, som är gravida i samma vecka. De ses på en kurs där de ska lära sig att andas genom smärtan.

Avsnitt 7

Barndomsvännerna Tanja och Vera, som är höggravida i samma vecka, tar en lugnande promenad tillsammans – och båda får sin första värk. Missa inte avsnitt sju i succéserien Tanja och Vera – The Moderna Story då väninnorna äntligen blir mammor.

Avsnitt 8

Barndomsvännerna Tanja och Vera försöker skapa sig lite egentid. Missa inte avsnitt åtta i succéserien Tanja och Vera – The Moderna Story

Räkna på gravidförsäkring

Säsong 2

Följ The Moderna Story säsong 2 - Mammorna är tillbaka, lika tävlingslystna som tidigare, men i en ny livsfas med blöjor, bebisar, bubbel och budgivningar.

Avsnitt 1

Gå eller inte att gå, fått tänder eller inte

Avsnitt 2

Det blir ingen lillebror innan vi köper en ny säng

Avsnitt 3

Ibland behöver man bara lite egen tid

Avsnitt 4

Om 8 dagar ska Leo kunna säga mamma

Avsnitt 5

Hur viktig är nappen i ditt barns liv

Avsnitt 6

Man lär sig att spara - idag kommer jag att ta ut 8 timmars egen tid

Avsnitt 7

Jag känner på mig att Tomas kommer att fria

Avsnitt 8

Man är ju inte sugen på kaffe när man är gravid - eller?