Hammarby i samarbete med Moderna Försäkringar
Hammarby i samarbete med Moderna Försäkringar

Räkna på din försäkring

Samla dina försäkringar och få upp till 20% rabatt!

Ibland finns det bara vinnare. Som när man kan teckna förmånliga och trygga försäkringar, och samtidigt aktivt stödja sitt lag. När du som hammarbyare väljer Moderna får du nämligen inte bara en topprankad försäkring – vi ger upp till 10 % av premiebeloppet direkt till Hammarby Fotboll, varje år! Och inte nog med det. När du samlar dina försäkringar hos oss ger vi dig upp till 20 % rabatt.

Vill du ha personlig hjälp med din försäkring? Ring Modernas kundservice på 0200 - 211 444 och uppge att du stödjer Hammarby!

Sveriges första förlossningsförsäkring

Gravid Förlossning är Sveriges första och enda sjukvårdsförsäkring som ger dig som fött barn tillgång till specialiserad eftervård efter din förlossning.

Gravid Förlossning är ett tillägg du kan välja till när du tecknar vår gravidförsäkring Gravid Large. Tillsammans har du, barnet i magen och din partner det mest omfattande skyddet på marknaden.

Hur fungerar försäkringen?
Gravid Förlossning är en sjukvårdsförsäkring som ger dig som födande kvinna tillgång till specialiserad eftervård efter din förlossning. Den omfattar bland annat gynekologisk utredning och operationer.

Några saker som vi tycker är extra bra med försäkringen:
• Marknadens mest omfattande skydd vid förlossningsskador för den gravida
• Tillgång till specialistvård för förlossningsskador utan väntetid
• Säkerställ barnförsäkring för ditt ofödda barn

Vad ingår i försäkringen
Gravid Förlossning omfattar vård för skador i bäckenbottens mjukdelar som uppkommit i samband med förlossning. Omfattningen skiljer sig åt om du är förstföderska eller omföderska.

Det är viktigt att förstå vilket skydd som ingår i försäkringen. Det kan du läsa i tabellen nedan. För fullständig omfattning läs även här.

Vill du veta mer om våra andra gravidförsäkringar - Gravid Large eller Gravid Gratis - hittar du all information här.