Sveriges hudterapeuters riksorganisation i samarbete med Moderna Försäkringar
Sveriges hudterapeuters riksorganisation i samarbete med Moderna Försäkringar

Räkna på din försäkring

Prisvärda och omfattande försäkringar- speciellt framtagna för dig som är medlem

Det ska vara tryggt och enkelt att försäkra sig. Det tycker Sveriges hudterapeuters riksorganisation – som redan har förhandlat om villkoren för din räkning. För medlemmar ingår till exempel vissa tillägg som man vanligtvis behöver komplettera med såsom ett bra drulleskydd i hemförsäkringen samt Trafikolycksfall och Krishjälp i bilförsäkringen. Och inte nog med det. Som medlem har du alltid rabatt hos Moderna – upp till 20% om du samlar dina försäkringar.

Sveriges första förlossningsförsäkring

Gravid Förlossning är Sveriges första och enda sjukvårdsförsäkring som ger dig som fött barn tillgång till specialiserad eftervård efter din förlossning.

Gravid Förlossning är ett tillägg du kan välja till när du tecknar vår gravidförsäkring Gravid Large. Tillsammans har du, barnet i magen och din partner det mest omfattande skyddet på marknaden.

Hur fungerar försäkringen?
Gravid Förlossning är en sjukvårdsförsäkring som ger dig som födande kvinna tillgång till specialiserad eftervård efter din förlossning. Den omfattar bland annat gynekologisk utredning och operationer.

Några saker som vi tycker är extra bra med försäkringen:
• Marknadens mest omfattande skydd vid förlossningsskador för den gravida
• Tillgång till specialistvård för förlossningsskador utan väntetid
• Säkerställ barnförsäkring för ditt ofödda barn

Vad ingår i försäkringen
Gravid Förlossning omfattar vård för skador i bäckenbottens mjukdelar som uppkommit i samband med förlossning. Konkret betyder det att den innehåller gynekologbesök, reseersättning, operationer vid t ex framfall och urininkontinens, ärrersättning samt engångskostnader vid komplexa skador som privat sjukvård inte tillhandahåller.

Det är viktigt att förstå vilket skydd som ingår i försäkringen. Det ser du tydligt i tabellen nedan.

Vill du veta mer om våra andra gravidförsäkringar - Gravid Large eller Gravid Gratis - hittar du all information här.