Förstahandsvalet hos försäkringsförmedlare

Svenska Försäkringsmäklares Förening delar årligen ut priset Årets sakförmedlardisk, vilket går till marknadens bästa försäkringsbolag inom företag och industri. För tredje året i rad (år 2015) tog Moderna Försäkringar hem det prestigefulla priset med hela 76 % av förmedlarnas röster.

Utmärkelsen är helt baserad på vad medlemmarna i SFM tycker om aktörerna i branschen. I svaret vägs aspekter som tillgänglighet, snabbhet, bemötande, professionalism, utbildning, säljmaterial och support in. I och med Moderna Försäkringars seger bryts de större bolagens segersvit då detta är första gången i utmärkelsens 14-åriga historia som ett mindre bolag tar hem segern hela tre år i rad.

Moderna försäkringar arbetar inte med egna säljare för sitt erbjudande mot företag och industri utan arbetar uteslutande med att paketera sitt erbjudande gentemot oberoende förmedlare. Dessa försäkringsförmedlare är eniga om att Moderna Försäkringar är en av marknadens bästa aktör inom området.

Kom direkt till villkorsbanken.

Brokerline

 Brokerline är det äldsta och mest beprövade säljverktyget på Internet för försäkringsförmedlare. Systemet förenklar administrationen och effektiviserar försäkringshanteringen för små- och medelstora företag. I Brokerline tar du som förmedlare fram prospekt, offerter och tecknar avtal. I dina gällande avtal gör du sedan själv dina ändringar och kan enkelt sköta förnyelserna.

Allt detta gör du direkt på nätet – dygnet runt, året om. Logga in här.