Förstahandsvalet hos försäkringsförmedlare

Svenska Försäkringsmäklares Förening delar årligen ut priset Årets sakförmedlardisk, vilket går till marknadens bästa försäkringsbolag inom företag och industri. För tredje året i rad (år 2015) tog Moderna Försäkringar hem det prestigefulla priset med hela 76 % av förmedlarnas röster.

Utmärkelsen är helt baserad på vad medlemmarna i SFM tycker om aktörerna i branschen. I svaret vägs aspekter som tillgänglighet, snabbhet, bemötande, professionalism, utbildning, säljmaterial och support in. I och med Moderna Försäkringars seger bryts de större bolagens segersvit då detta är första gången i utmärkelsens 14-åriga historia som ett mindre bolag tar hem segern hela tre år i rad.

Moderna försäkringar arbetar inte med egna säljare för sitt erbjudande mot företag och industri utan arbetar uteslutande med att paketera sitt erbjudande gentemot oberoende förmedlare. Dessa försäkringsförmedlare är eniga om att Moderna Försäkringar är en av marknadens bästa aktör inom området.

Kom direkt till villkorsbanken.

Utbildningar och seminarier för dig som förmedlare och förmedlarassistent

Moderna Akademin är ett utbildningskoncept för dig som är yrkesverksam försäkringsförmedlare och förmedlarassistent. Varje år erbjuder vi ett antal kvalificerade utbildningar. Tidigare utbildningar har handlat om sprinklersystem och organiserad brottslighet. Talarna kommer från olika bakgrunder och har alla specifika kompetenser, men de har också en sak gemensamt: De är experter inom sina områden.

Har du som förmedlare tankar eller idéer kring utbildningen? Kontakta oss!
kontakt: jan-ake.westoo@modernaforsakringar.se

Brokerline

 Brokerline är det äldsta och mest beprövade säljverktyget på Internet för försäkringsförmedlare. Systemet förenklar administrationen och effektiviserar försäkringshanteringen för små- och medelstora företag. I Brokerline tar du som förmedlare fram prospekt, offerter och tecknar avtal. I dina gällande avtal gör du sedan själv dina ändringar och kan enkelt sköta förnyelserna.

Allt detta gör du direkt på nätet – dygnet runt, året om. Logga in här.

"Vi är mycket stolta över våra medarbetare som alla jobbar hårt med att alltid göra det där lilla extra för våra kunder och försäkringsförmedlare i det här fallet. Utmärkelsen är det bästa beviset vi kan få på att vi gör rätt saker och har bra produkter samt att vi erbjuder en hög servicegrad och är flexibla"

Ulf-Lennart Gertz Johansson - Chef Företag & Industri, Moderna Försäkringar