Moderna Försäkringar årets bästa försäkringsbolag enligt förmedlare – för andra året i rad

Svenska försäkringsmäklares förening delar årligen ut priset Årets sakförmedlardisk, vilket går till marknadens bästa försäkringsbolag inom företag och industri. Igår stod det klart att Moderna Försäkringar tog hem det prestigefulla priset för andra året i rad.

- Tack vare alla passionerade medarbetares insatser i det dagliga arbetet hos våra medarbetare har vi fått detta pris. Det är helt enkelt våra medarbetares insats som gör oss till nummer ett på marknaden, säger Ulf-Lennart Gertz Johansson, chef Moderna Företag & Industri.

Utmärkelsen är helt baserad på vad medlemmarna i SFM tycker om aktörerna i branschen. I svaret vägs aspekter som tillgänglighet, snabbhet, bemötande, professionalism, utbildning, säljmaterial och support in. I och med Moderna Försäkringars seger bryts de större bolagens segersvit då detta är första gången i utmärkelsens 14-åriga historia som ett mindre bolag tar hem segern två gånger i rad.

- Vi är stolta men absolut inte nöjda. Vi fortsätter jobba tills vi blir världens bästa försäkringsbolag, säger Ulf-Lennart.

Fördelning av röster:

1. Moderna 40%
2. If 15%
3. Trygg Hansa 11%
4. Dina Försäkringar 11%