Hemförsäkring

Hemförsäkring för alla boenden

Oavsett hur du bor och lever är det viktigt att ha en bra hemförsäkring. Den skyddar dig, din familj och dina saker om något händer. Vi erbjuder hemförsäkringar för både hyresrätt, bostadsrätt och villa. Därefter kan du välja mellan tre nivåer av skydd: Grund, Medium och Large. Vi erbjuder även försäkring för fritidshus.

I alla våra hemförsäkringar ingår:

  • Skydd för dina saker upp till 1 miljon kronor
  • Ersättning vid cykelstöld upp till 50 000 kr per cykel
  • Reseförsäkring som täcker hela familjen i 45 dagar


Vilken hemförsäkring passar dig?

Alla våra hemförsäkringar ger dig ersättning om något händer dina saker, till exempel vid brand, vattenskada, skadegörelse eller inbrott.

Hemförsäkringen har även ett personligt skydd för dig och de som är skrivna och bor hos dig. Den ger ersättning vid till exempel överfall, id-stöld eller om ditt barn mobbas i skolan. Hemförsäkringen kan också hjälpa dig om du krävs på skadestånd eller hamnar i juridisk tvist.

Med vår Hemförsäkring Medium eller Large får du även

  • en drulleförsäkring (även kallad allriskförsäkring) som ersätter skador orsakade av oförutsedda eller plötsliga händelser
  • utökad reseförsäkring med avbeställningsskydd och ersättningsresa.

Hemförsäkring Large ger dig dessutom

  • lägre självrisk och åldersavdrag vid skada på t.ex. TV och stereoanläggning
  • dubbelt ersättningsbelopp för lös egendom som du har utanför hemmet
  • lägre självrisk vid brand och inbrott.

Hemförsäkring Bostadsrätt

Du som bor i bostadsrätt behöver en hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Det ger ersättning för skador på fast inredning och för läckage. I bostadsrättstillägget ingår alltid drulleförsäkring (allrisk) för lägenheten upp till 200 000 kronor.

Hemförsäkring Villa

Du som äger ditt hus behöver även försäkring för huset och tomten. Vår hemförsäkring för villa täcker vid brand, vattenskada, skadegörelse och inbrott, för både dina saker och huset. Ditt hus är försäkrat till fullvärde. Väljer du Medium eller Large ingår även drulleförsäkring (allrisk) för både ditt hus och dina saker.

Så tycker våra kunder