Motorfordonsförsäkringar

Fordonsförsäkring för alla företag

Våra företagsmotorförsäkringar är noga utvalda och utvecklade för att du ska känna dig trygg om olyckan skulle vara framme. Vi försäkrar lastbilar, bussar, taxi, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, tjänstebilsflottor och andra företagsägda fordon. Vi har flexibla försäkringslösningar för alla typer av företagsägda fordon och våra medarbetare vet hur viktigt det är att de fort rullar igen efter ett avbrott.

3 tunga fördelar

  1. Specialiserade på företagsägda fordon
  2. Vår försäkring för lastbil anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning.
  3. Försäkring för lånemaskin i upp till 30 dagar

Produktblad

Det finns många olika fordon som ditt företag kan ha, därför har vi olika varianter på vår fordonsförsäkring så att du kan välja just den som passar dina behov. 

Teckna försäkring

Hos oss tecknar du din försäkring via sakförsäkringsförmedlare. Vårt mål är att ta fram den absolut bästa lösningen för varje kund. Detta gör vi genom att du som försäkrad får tillgång till en specialist som är väl insatt i din verksamhet vid val av företagsförsäkring. På så sätt tror vi att det ger dig en bättre anpassad lösning och ett bättre skydd när skadan är framme. För att vara säkra på att vi lyckas med det låter vi oberoende försäkringsmäklare värdera våra jobb.

Har du ingen egen försäkringsförmedlare bör du kontakta en som hjälper dig att hitta rätt försäkring för dina behov. Via länken nedan hittar du medlemsföretagen i Svenska försäkringsförmedlares förening, förmedlarnas egen branschorganisation.

Medlemslista hos Svenska försäkringsförmedlares förening.

Om olyckan ändå skulle vara framme:

  • Vår specialiserade skadeavdelning arbetar enbart med företagsägda fordon.
  • För att det ska gå smidigt arbetar vi med lokala besiktningsmän och de rycker ut och besiktigar skadan ofta samma dag som den inträffar.
  • Vi har endast fem dagars karens vid avbrott.